Επιδοτηση site - fenomai.com

Επιδοτηση site

30 January 2023
30 January 2023 fenomai team

 

χωρίς τίτλο 8Ολική αναβάθμιση του παλιού E-shop σας ή εταιρική σας ταυτότητας με επιδότηση 90% μέσω του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ – Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων. Η fenomai.com είναι εγκεκριμένη στο μητρώο προμηθευτών του προγράμματος επίσημα της κυβέρνησης και διαθέτουμε έτοιμες λύσεις για την αναβάθμιση του e-shop σας, εταιρικης ταυτότητας-υπηρεσίες  αποκτώντας όλα τα καινοτόμα, σύγχρονα εργαλεία μιας ιστοσελίδας.

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο, η ανθρώπινη προσέγγιση είναι ένας παράγοντας σημαντικός για τη διαφοροποίηση μιας επιχείρησης  όπου η σχέση εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντική.

Σίγουρα θα σας έχουν προσεγγίσει όμιλοι για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή διαφήμιση σας στο διαδίκτυο. Η διαφοροποίηση μας από τους ομίλους με την αστραφτερή εικονική βιτρίνα είναι πως εμείς χτίζουμε προσωπικές σχέσεις με τον πελάτη μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ενα 80% των πελατών μας ήρθαν σε εμάς και έμειναν διότι είχαν λάβει την ψυχρή και απρόσωπη πελατειακή προσέγγιση από τις πολυεθνικές και μεγάλα σχήματα.

Δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός που έχουμε ακούσει από πελάτη μας, “μας συμπεριφέρονταν σαν να πηγαίναμε σε κάποια δημόσια υπηρεσία. Ωρες αναμονής στο τηλέφωνο, από υπεύθυνο σε υπεύθυνο για να ρωτήσουμε το αυτονόητο χωρίς να γνωρίζουν ούτε το όνομα μας”.

Οι προσδοκίες των πελατών μας συνεχώς μεγαλώνουν και κάθε πελάτης είναι μοναδικός για εμάς.

Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση με συνεργασίες και εκτός συνόρων.

 

Έτσι λοιπόν αν εγκρίθηκες για το Voucher ψηφιακού μετασχηματισμού
Έχουμε 90% επιδότηση ΕΣΠΑ για Κατασκευή Ιστοσελίδας.
5 δώρα με την συνεργασία μας

1. Δώρο το SEO οργανικά σε πρώτο βασικό όμως επίπεδο να σας εντοπίσουν χωρίς διαφήμιση οι μηχανές αναζήτησης αξίας 1000€

2. Δώρο η δημιουργία του επαγγελματικού σας χάρτη στην μηχανή αναζήτησης αξίας 300€

3. Δώρο 3 μήνες διαφήμισης στο Νο1 web radio (elegant radio) με τους 100.000 ακροατές + στουντιακό trailer από τις πιο γνωστές φωνές της Ελλάδας αξίας 2000€. To επαγγελματικό ηχητικό διαφημιστικό θα σας ανήκει.
To elegant radio ανήκει στην fenomai

https://elegantradio.net/

4. Δώρο η σύνδεση και η δημιουργία με τα επαγγελματικά εργαλεία analytics και προσθήκη ειδικών cookies για να μετράτε στην νέα σας ιστοσελίδα τις επισκέψεις σας.

5. Εκπαίδευση δωρεάν για το πως να αναλάβετε την ιστοσελίδα σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

 

Με την αναβάθμιση – ανακατασκευή του e-shop σας, εταιρικής ταυτότητας εξασφαλίζετε αύξηση των επισκέψεων από κινητά τηλέφωνα, tablets αφού το e-shop σας θα είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για smart phones (responsive). Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το 70% των Ελλήνων επισκέπτονται και κάνουν αγορές στα e-shops από το κινητό τους τηλέφωνο. Συνεπώς το ίδιο το google επιβραβεύει τα e-shop που έχουν επιμεληθεί ιδιαίτερα ώστε να εμφανίζονται σωστά και με τις κατάλληλες προδιαγραφές για κινητές συσκευές. Εκτιμούμε ότι ένα ποσοστό 80% των πελατών μας μετά την αναβάθμιση είδαν μέσα σε λίγους μήνες σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους μέσω του νέου e-shop.

 

Εαν έχετε λάβει voucher αξίας άνω των 900 ευρώ από τις κρατικές επιδοτήσεις του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και επιθυμείτε μια μοντέρνα ιστοσελίδα  καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες απευθείας στο κινητό 6982041575.

Επιπλέον η fenomai συνεργάζεται με εξειδικευμένους συμβούλους ΕΣΠΑ για οτιδήποτε θελήσετε με 100% αποτελέσματα. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για Προγράμματα ΕΣΠΑ . Σύμβουλοι για υποβολές φακέλων ΕΣΠΑ και αναπτυξιακού νόμου .Υψηλά ποσοστά επιτυχίας

 

Σκοπό του Προγράμματος “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” αποτελεί η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Μέσω του Προγράμματος “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”, όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν ουσιαστικά ώστε να:

  • εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.
  • αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας, και να εισάγουν νέες μορφές υβριδικής εργασίας (hybrid workplace),
  • ψηφιοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες και συνεργάτες, περιλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού εμπορίου,
  • αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, μέσω της αξιοποίησης νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Για το σκοπό αυτό, το Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση -μέσω αγοράς ή μίσθωσης- νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Προγράμματος “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” ανέρχεται στα 180.000.000 ευρώ και επιμερίζεται ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1: Εταιρίες από 0 έως 10 εργαζόμενους: 90.000.000€ – Μέγιστη επιλέξιμη δαπάνη: 2.000€
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2: Εταιρίες από 10 έως 25 εργαζόμενους: 40.000.000€ – Μέγιστες επιλέξιμες δαπάνες: 6.000€
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3: Εταιρίες από 25 έως 40 εργαζόμενους: 30.000.000€ – Μέγιστες επιλέξιμες δαπάνες: 12.000€
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4: Εταιρίες από 40 έως 250 εργαζόμενους: 20.000.000€ – Μέγιστες επιλέξιμες δαπάνες: 20.000€

Σε όλες τις περιπτώσεις, η χρηματοδότηση αφορά στο 90% της επένδυσης.

Κάθε δικαιούχος της Κατηγορίας 1 μπορεί να χρηματοδοτηθεί για την αγορά μίας και μόνο επιδοτούμενης λύσης, η οποία τιμολογείται και εξοφλείται συνολικά σε μία συναλλαγή, με μέρος της εξόφλησης να προέρχεται από εξαργύρωση επιταγών του Προγράμματος.

Κάθε δικαιούχος των Κατηγοριών 2,3 ή 4 μπορεί να χρηματοδοτηθεί για την αγορά μίας ή και παραπάνω επιδοτούμενων λύσεων. Η κάθε επιδοτούμενη λύση τιμολογείται και εξοφλείται συνολικά σε μία συναλλαγή, με μέρος της εξόφλησης να προέρχεται από εξαργύρωση επιταγών του Προγράμματος. Για να είναι δυνατή η αγορά λύσεων μέσω πολλαπλών συναλλαγών, η αναλογούσα ενίσχυση μπορεί να κατανεμηθεί σε παραπάνω επιταγές (οι οποίες στο σύνολό τους θα αθροίζουν την συνολική αξία voucher που αναλογεί στο δικαιούχο).

Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες;

Στο πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε μία σειρά από διαφορετικές λύσεις (προϊόντα/υπηρεσίες). Οι κατηγορίες είναι αρκετές, ωστόσο, οι πιο βασικές είναι εξής:

 1. Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop)
 2. Εφαρμογές Διαχείρισης & υποστήριξης Πελατών (π.χ. CRM)
 3. Δικτυακές εφαρμογές / custom web applications
 4. Cloud λογιστικό πρόγραμμα ή ERP
 5. Εφαρμογές Διαχείρισης Προσωπικού (HR)
 6. Εφαρμογές διαχείρισης αποθηκών (WMS)
 7. Εφαρμογές πωλήσεων, κρατήσεων, παραγγελειοληψίας και τιμολόγησης
 8. Υπηρεσίες Cloud Infrastructure & cloud Platforms
 9. Εργαλεία υποστήριξης απομακρυσμένης εργασίας

 

Δείτε μερικά από τα δεκάδες case studies που αναλάβαμε

ΔΕΙΓΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

YOUR LUXURY VILLA

       Hamor guitars

OMERTA COFFEE ROASTERS

Fantasy Festival Digital Marketing

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *